Skip to content

okt – april


Meny 1
Linsplättar med syrad grädde, tångkaviar och picklad rödlök

Hasselnötsbakad rotselleri med rödbetspuré, potatis- & getostterrin samt friterade rotfrukter

Kanelbakade äpplen med rostat havre, vispad vanilj & äpplechips

Meny 2
Enbärsgravat hjortinnanlår med lingongelé, knaperstekt svamp, chèvre- & rosmarinkräm samt örtsallad

Bakad torskrygg med potatis- & jordärtskockspuré, äpple,rökt sidfläsk, brynt smör och knapriga betor

Vit chokladmousse med kolasås, lingon & rostad mörk choklad

Meny 3
Skaldjursterrin med dillemulsion, sikrom och syrad fänkål

Tournedos med rotfruktskaka, mustig portvinssås, picklade tomater & svampkräm

Romtryffel, mjölkchokladcrème, rostade chokladsmulor & körsbärsreduktion