Skip to content

Menyer maj – sep


Meny 1
Tartar på avokado, selleri och gurka serveras med limemajonnäs, krassesallad och rostade frön

Grön sparris och ragu på puylinser, småtomater & örter serveras med smörstekt ostronskivling, rökt paprikacrème och örtsallad

Flädercheesecake med hallon & myntasås och kanderade nötter

Meny 2
Lufttorkad tunnskivad karré med senapskål, ruccolakräm, parmesankrisp & bakade tomater med olivolja

Smörbakad hälleflundra med dillkrossad potatis, fänkål- & rädiscrudité och Sandefjordsås

Hallonpannacotta med lakritskross och myltade bär

Meny 3
Rödbetsgravad röding med picklade senapsfrön, friterad pepparrot, dillyoghurt & skottsallad

Grillad tournedos med grön sparris, ramslöksemulsion, långbakade småtomater, rödvinssås och örtslungad potatis

Myntamarinerade jordgubbar med mascarponekräm och rostad mandel